LÄNNENRATSASTUS?  ★  KILPAILUIDEN JÄRJESTÄMINEN  ★  KILPAILUKALENTERI  ★  LAATUARVOSTELU
WRJ:n uusi ylläpitäjä on valittu. Jatkossa WRJ:tä ylläpitää Heimo, joka on tuttu mm. cupien järjestämisestä ja varmasti hän on muutenkin tuttu kaikille lajin harrastajille. Omasta puolestani kiitän näistä vuosista WRJ:n parissa kaikkia lajin harrastajia. Westernporukka on pieni, mutta sitäkin lämminhenkisempi ja avoin uusille tuulille. Pitäkää sama meininki edelleen yllä, se on meidän länkkärityyppien voima! Kokonaan en virtuaalimaailmasta häviä, vaan jatkan hissukseen oman tallini parissa :)
t. Katariina K

WRJ:N UUDET SIVUT, OLE HYVÄ!

Tervetuloa Virtuaalisen Westernratsastusjaoksen sivuille!

WRJ on perustettu ensimmäistä kertaa keväällä 2003, jolloin jaoksen tarkoituksena oli edistää ja tuoda tutuksi aliedustettuna ollutta lännenratsastusta. Tänäpäivänä lännenratsastus on kokoajan suositumpaa virtuaalimaailmassa ja uusia harrastajia saadaan joukkoon tasaisin väliajoin.

WRJ:n tarkoituksena on tuoda yhteen lännenratsastuksen harrastajia, olla neuvonantajana uusille ja vanhoille harrastajille ja ennenkaikkea valvoa ja järjestää toimintaa. Menestyneille harrastajille on tarjolla niin laatuarvostelu- kuin mestaruuskilpailuja, sekä kuukausittain järjestetään WRJ Cup-kilpailut. WRJ on virtuaalisen ratsastajainliiton alainen jaos ja toimii sen sääntöjen mukaan.

Jaosta ylläpitää Katariina K (VRL-00700). Häneen saat yhteyden sähköpostitse, katariina@virtuaalitallimustang.net.

★ ★ Ajankohtaista

WRJ Winter Champions 17.-19.2.2017!! - osa tuloksista tullut

Jäsenlista poistettu elokuussa 2016 tarpeettomana.

WRJ Laatuarvostelu uudistui pisteytyksen osalta 1.11.2016 lähtien. Lue lisää laatuarvostelun sivuilta

WRJ-cupit järjestää Heimo Riverrock Ranchilla.

WRJ tiedottaa ja kyselee palautetta Keskustassa. Myös VRL:n sivuilla tiedotetaan isommista muutoksista jaoksen toiminnassa.

Allaolevia bannereita voit käyttää linkitykseen!
Tekstit © Katariina K, kati, Christa W // Ulkoasu © Katariina K. // Kuvat © Imre Botos, lisenssi